Το σημαντικότερο σε έναν υπολογιστή είναι τα αντίγραφα ασφαλείας (Backup). Πλέον η διαδικασία και η συχνή χρήση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απλοποιείται. Εγκαθιστούμε τα απαραίτητα προγράμματα και ασφαλίζουμε για πάντα τα πολύτιμα αρχεία σας σε διάφορα αποθηκευτικά μέσα (Σκληρούς Δίσκους, CD/ DVD). Ρυθμίζουμε τον υπολογιστή σας για να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όποτε εσείς το θεωρείτε απαραίτητο, χρησιμοποιώντας ως μέσο αποθήκευσης έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή έναν άλλον υπολογιστή του δικτύου σας.

Τέλος, σας βοηθάμε στην εκμάθηση του τρόπου λήψης Backup, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ κάποιο από τα αρχεία σας.

 • image

   

  Αν ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει ή είναι παλιός ή καθυστερεί να ανοίξει τα προγράμματα και αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα έρθουμε στο χώρο σας και θα κάνουμε πλήρη έλεγχο σε όλες τις συσκευές υλικού και το λογισμικό του υπολογιστή, ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής.

 • image

   

  Αν οι υπολογιστές που ήδη έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε, θέλετε να έχουν κοινή χρήση της σύνδεσής σας στο Internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας, αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας και να δημιουργήσουμε το νέο σας δίκτυο ή να διατηρήσουμε το υπάρχον στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης, πραγματοποιώντας τους απαραιτήτους ελέγχους.
 • image

   

  Αν θέλετε να εγκαταστήσατε μία νέα συσκευή στον υπολογιστή σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη και να την εγκαταστήσουμε μαζί με το ανάλογο λογισμικό και τα σχετικά προγράμματα οδήγησης, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Σας βοηθάμε, επίσης, στην εκμάθηση της νέας σας συσκευής εντελώς δωρεάν και λύνουμε τυχόν απορίες σας.
 • 1
 • 2
 • 3