Εάν ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας παρουσιάζει δυσλειτουργία από κακόβουλα προγράμματα, όπως ιοί, spyware/adware και οι dialers, μπορούμε να τον ελέγξουμε και, αν βρεθούν, να τα απομακρύνουμε, κάνοντας ξανά τον υπολογιστή σας ή το δίκτυο γρήγορο και ασφαλή. Φροντίζουμε να μη σβηστούν δικά σας αρχεία, ενώ ασφαλίζουμε τον υπολογιστή ή το δίκτυο για να μην έχετε ξανά τέτοια προβλήματα, επιδιορθώνοντας τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή τα αρχεία.

Εάν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς, αναλαμβάνουμε την εύρεση του καλύτερου λογισμικού προστασίας από ιούς και προγράμματος υποκλοπών και το εγκαθιστούμε, θωρακίζοντας τον υπολογιστή ή το δίκτυό σας από μελλοντικές απειλές.

 • image

   

  Αν ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει ή είναι παλιός ή καθυστερεί να ανοίξει τα προγράμματα και αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα έρθουμε στο χώρο σας και θα κάνουμε πλήρη έλεγχο σε όλες τις συσκευές υλικού και το λογισμικό του υπολογιστή, ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής.

 • image

   

  Αν οι υπολογιστές που ήδη έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε, θέλετε να έχουν κοινή χρήση της σύνδεσής σας στο Internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας, αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας και να δημιουργήσουμε το νέο σας δίκτυο ή να διατηρήσουμε το υπάρχον στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης, πραγματοποιώντας τους απαραιτήτους ελέγχους.
 • image

   

  Αν θέλετε να εγκαταστήσατε μία νέα συσκευή στον υπολογιστή σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη και να την εγκαταστήσουμε μαζί με το ανάλογο λογισμικό και τα σχετικά προγράμματα οδήγησης, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Σας βοηθάμε, επίσης, στην εκμάθηση της νέας σας συσκευής εντελώς δωρεάν και λύνουμε τυχόν απορίες σας.
 • 1
 • 2
 • 3