Η σύνδεση με το Ιnternet μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με τις δυνατές λύσεις που έχετε και το κόστος της κάθε μίας και θα αναλάβουμε την εγκατάσταση της σύνδεσης και τη δημιουργία Εmail λογαριασμού, χρησιμοποιώντας τα δημοφιλεστέρα προγράμματα (Outlook, Gmail, Msn, Yahoo).

Ρυθμίζουμε όλες τις συσκευές σας (Laptop, Κινητά, Play Station 3) να έχουν πρόσβαση στο Internet, ενώ, σε περιπτώσεις που απαιτείται γονικός έλεγχος, διαμορφώνουμε την πρόσβασή σας σε site της επιλογής σας, δημιουργώντας κωδικούς ασφαλείας και προστατεύοντας τα παιδιά σας από ανεπιθύμητα site.

 • image

   

  Αν ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει ή είναι παλιός ή καθυστερεί να ανοίξει τα προγράμματα και αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα έρθουμε στο χώρο σας και θα κάνουμε πλήρη έλεγχο σε όλες τις συσκευές υλικού και το λογισμικό του υπολογιστή, ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής.

 • image

   

  Αν οι υπολογιστές που ήδη έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε, θέλετε να έχουν κοινή χρήση της σύνδεσής σας στο Internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας, αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας και να δημιουργήσουμε το νέο σας δίκτυο ή να διατηρήσουμε το υπάρχον στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης, πραγματοποιώντας τους απαραιτήτους ελέγχους.
 • image

   

  Αν θέλετε να εγκαταστήσατε μία νέα συσκευή στον υπολογιστή σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη και να την εγκαταστήσουμε μαζί με το ανάλογο λογισμικό και τα σχετικά προγράμματα οδήγησης, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Σας βοηθάμε, επίσης, στην εκμάθηση της νέας σας συσκευής εντελώς δωρεάν και λύνουμε τυχόν απορίες σας.
 • 1
 • 2
 • 3