Εάν η οθόνη έχει ραγίσει, παραμένει νεκρή ή έχει χαμηλή αντίθεση, παραλαμβάνουμε το Laptop από το σπίτι ή το γραφείο σας, την επισκευάζουμε ή την αντικαθιστούμε με μια καινούργια και σας την παραδίνουμε το γρηγορότερο δυνατόν.
Μπορούμε γρήγορα να την αντικαταστήσουμε με μια οθόνη Laptop με κόστος πολύ μικρότερο απ ΄αυτό που χρεώνουν οι κατασκευαστές φορητών Laptop.

Παραδίδετε στο Service μας το Laptop σας, η αναλαμβάνουμε να το παραλάβουμε εμείς από τον χώρο σας, και μέσα σε 24 ώρες θα έχετε μια πλήρη εκτίμηση της βλάβης καθώς επίσης και τελική τιμή του κόστους.
Εφ'όσον εγκρίνετε το κόστος είτε επισκευάζουμε την οθόνη του Laptop σας είτε την αντικαθιστούμε με καινούργια.

Σε περίπτωση που η οθόνη υπάρχει άμεσα διαθέσιμη, η διαδικασία κρατάει δυο εργάσιμες ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά, πριν παραδοθεί το Laptop στον τελικό πελάτη.
Αν χρειαστεί να παραγγείλουμε καινούργια οθόνη μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 10 ημέρες για να παραλάβουμε την καινούργια οθόνη.

Όλες οι οθόνες συνοδεύονται από 6 έως 8 μήνες εγγύηση που αφορούν κατασκευαστικά ελαττώματα της οθόνης, και δεν έχουν προκληθεί από κακή χρήση του χρήστη ή από ελάττωμα κάποιου άλλου εξαρτήματος του υπολογιστή.

 

Το κόστος τις υπηρεσίας σχετίζετε ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης καθώς και με την μάρκα του Laptop.

με ένα ΚΛΙΚ στο χώρο σας!

PCenter

 

Εάν το Laptop που έχετε ή αυτό που σκοπεύετε να αγοράσετε διαθέτει Windows που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε την έκδοση των Windows που θέλετε, χωρίς να χάσετε ή να αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις των Windows και τα αρχεία σας. Δημιουργούμε ένα ακριβές αντίγραφο του παλιού σας Laptop, με τη μόνη διαφορά ότι θα έχετε τα Windows που επιθυμείτε.

 

Αντιγραφή Και Ανάκτηση Δεδομένων

Εάν το Laptop που έχετε δε λειτουργεί, αλλά ο σκληρός του δίσκος παραμένει λειτουργικός, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο των δεδομένων του σκληρού δίσκου του Laptop σας και να σας τα δώσουμε σ’ ένα DVD ή σ’ ένα Usb Flash. Εάν έχει καταστραφεί ο σκληρός δίσκος του Laptop σας και πρέπει να ανακτήσετε σημαντικά δεδομένα για εσάς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα του κατεστραμμένου σκληρού δίσκου από το Laptop σας και να τα μεταφέρουμε σε ένα DVD ή σ’ ένα Usb Flash ακομα και στο νέο σας Laptop.

 

Η ταχύτητα του Laptop σας δε σας ικανοποιεί και θέλετε να αυξήσετε τις επιδόσεις του, μια αναβάθμιση της μνήμης RAM θα σας επιτρέψει να εκτελείτε ταυτόχρονα περισσότερα προγράμματα και να έχετε μια αξιοσημείωτη διαφορά στο χρόνο απόκρισης του Laptop σας.
 
Ο αποθηκευτικός χώρος του Laptop σας δε σας ικανοποιεί ή θέλετε να αντικαταστήσετε το δίσκο σας με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο, χωρίς να χάσετε ή να αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις των Windows ή τα αρχεία σας. Με την εγκατάσταση του νέου δίσκου το Laptop θα είναι ακριβώς το ίδιο, με τη διαφορά ότι θα έχει πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

  • Εγκατάσταση Windows
  • Αντιγραφή Και Ανάκτηση Δεδομένων
  • Αναβάθμιση Laptop