Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε για εσάς την έκδοση των Windows (8, 7, Vista, Xp) που έχετε, χωρίς να χάσετε ούτε ένα από τα αρχεία ή προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει.

Θα δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας, όπως Εmail και προσωπικά αρχεία που δε θα θέλατε να χάσετε, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα έναν εκτενή έλεγχο για ιούς και κακόβουλες εφαρμογές. Διαμορφώνουμε και εγκαθιστούμε την έκδοση των Windows που θέλετε και επαναφέρουμε όλα τα αρχεία και τα προγράμματα, έτσι ακριβώς όπως ήταν πριν από τη νέα εγκατάσταση των Windows.

Στο τέλος θα αναβαθμίσουμε και θα εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις και όλους τους οδηγούς συσκευών, ενώ θα διαμορφώσουμε το λογισμικό ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή και γρήγορη λειτουργία του υπολογιστή σας.

με ένα ΚΛΙΚ στο χώρο σας!

PCenter

 

Εάν το Laptop που έχετε ή αυτό που σκοπεύετε να αγοράσετε διαθέτει Windows που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε την έκδοση των Windows που θέλετε, χωρίς να χάσετε ή να αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις των Windows και τα αρχεία σας. Δημιουργούμε ένα ακριβές αντίγραφο του παλιού σας Laptop, με τη μόνη διαφορά ότι θα έχετε τα Windows που επιθυμείτε.

 

Αντιγραφή Και Ανάκτηση Δεδομένων

Εάν το Laptop που έχετε δε λειτουργεί, αλλά ο σκληρός του δίσκος παραμένει λειτουργικός, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο των δεδομένων του σκληρού δίσκου του Laptop σας και να σας τα δώσουμε σ’ ένα DVD ή σ’ ένα Usb Flash. Εάν έχει καταστραφεί ο σκληρός δίσκος του Laptop σας και πρέπει να ανακτήσετε σημαντικά δεδομένα για εσάς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα του κατεστραμμένου σκληρού δίσκου από το Laptop σας και να τα μεταφέρουμε σε ένα DVD ή σ’ ένα Usb Flash ακομα και στο νέο σας Laptop.

 

Η ταχύτητα του Laptop σας δε σας ικανοποιεί και θέλετε να αυξήσετε τις επιδόσεις του, μια αναβάθμιση της μνήμης RAM θα σας επιτρέψει να εκτελείτε ταυτόχρονα περισσότερα προγράμματα και να έχετε μια αξιοσημείωτη διαφορά στο χρόνο απόκρισης του Laptop σας.
 
Ο αποθηκευτικός χώρος του Laptop σας δε σας ικανοποιεί ή θέλετε να αντικαταστήσετε το δίσκο σας με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο, χωρίς να χάσετε ή να αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις των Windows ή τα αρχεία σας. Με την εγκατάσταση του νέου δίσκου το Laptop θα είναι ακριβώς το ίδιο, με τη διαφορά ότι θα έχει πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

  • Εγκατάσταση Windows
  • Αντιγραφή Και Ανάκτηση Δεδομένων
  • Αναβάθμιση Laptop